Dr. Stan Cristina-Gabriela - Impreuna pentru sanatate!

image

SERVICII

Diabetul zaharat se manifesta prin cresterea glicemiei, care poate fi insotita sau nu de rezistenta crescuta la insulina. Aceasta afectiune vine cu modificari ale metabolismului glucidic, a celui lipidic, precum si a celui proteic. Complicatiile cauzate de diabetul zaharat, acute sau cornice, sunt prevenite sau tinute sub control de medicul specialist, mai ales cand experienta ii sustine demersurile.


Bolile metabolice afecteaza pacientul din punct de vedere neurologic, hepatic, cardiac, determinand un retard al dezvoltarii somatice. Nutritia intervine in sutinerea unui plan de tratament in cazul diabetului zaharat si bolilor metabolice, studiind aportul energetic necesar pentru dezvoltarea si functionarea normala a organismului, raportul dintre caloriile ingerate si consumul energetic, precum si consecintele unui exces alimentar ori, dimpotriva, a deficientelor nutritive.

image

Dr. Stan Cristina-Gabriela

In cadrul cabinetului se asigura consultatii, se diagnosticheaza si se trateaza diabetul, bolile de nutritie si cele metabolice. Pacientii cronici sunt luati in evidenta si monitorizati permanent, indrumati catre medici cu alte specializari, in cazul in care complicatiile legate de boala diabetica o impun. Aceste complicatii pot fi manifestari acute, cum este cazul comei diabetice, sau manifestari cronice de natura neurologica, renala, oftalmologica sau
cardiovasculara. Serviciile asigurate includ: testarea glicemiei, testul pentru a depista boala arteriala periferica, consiliere de specialitate si psihologica, pentru a accepta si a tine sub control o afectiune cronica care schimba radical stilul de viata.

Serviciile din cadrul cabinetului sunt asigurate cu maxim de profesionalism, dedicare si empatie, iar relatia medic-pacient se construieste pe respect si incredre din ambele parti. Pasiunea pentru profesie si vocatia se reflecta in calitatea actului medical si in rezultatele obtinute in fiecare caz.
Serviciile sunt gratuite sau cu plata, dupa caz.
Cabinetul are contract cu CASMB, prin urmare, consultatiile sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de famile sau de alta specialitate.
Consultatiile se acorda in urma unei programari facuta in prealabil pe mail sau telefonic. Detalii la rubrica "Contact".